werkt beschermend

Turquoise een heilige steen

Vorige Artikel 5 van 5
19,95 (inclusief BTW)

Turkoois

Olifant symbool staat voor kracht en wijsheid. Voor de hobbels in het leven schenkt de olifant kracht en helpt je verdriet verwerken.

De steen helpt om het leven te nemen zoals het komt en vertrouwen te hebben in de toekomst. Vindt vooral toepassing bij aandoeningen in de keel- en longstreek zoals ontstekingen en  luchtwegen.

Turkoois in je broekzak helpt ook het stotteren verminderen. Het zorgt voor creatieve oplossingen, sympathische vermogen en "relatie" liefde

Turkoois balanceert de chakra’s. Vroeger werd gezegd dat een verkleuring van de steen zou duiden op lichamelijke klachten,

De steen niet zuiveren met water

 

Troostcadeautjes

Weet jij ook niet zo goed wat je moet zeggen wanneer iemand in je omgeving het moeilijk heeft, soms zijn bloemen niet het geschikte moment, als je iets voor diegene wilt doen. meestentijds hebben mensen op zo’n moment geen behoefte aan goedbedoeld advies en praktische tips.

vaak wordt het afgedaan met een annonce, een telefoontje, kaartje soms een luisterend oor maar hoe zou jij het vinden om een "troostcadeautje te krijgen op zo'n moment?

Je zegt "ik snap dat je het moeilijk hebt, daarom wil ik je dit geven, zodat je weet dat ik aan je denk.  

wordt met halshanger bezorgt

© 2017 - 2022 MustZ - Nature Art Design Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel